• Adress:
  • Knuts väg 1, 446 41 Skepplanda

Om oss

FCB Welding är ett nytt och snabbt växande företag som levererar stål och rörkonstruktioner samt svetsrelaterade tjänster med höga krav för industriella miljöer, byggarbetsplatser och verkstäder i större delar av Sverige.

Vi har möjlighet att leverera på kort varsel, inom ett stort geografiskt område, i tuffa miljöer med mycket goda resultat. Detta kan vi göra tack vare kompetenta medarbetare, modern utrustning och ett strategiskt utförande.

Våra främsta styrkor är våra medarbetare, kompetens och en enorm vilja.
En hungrig, kvalitetsmedveten och kvalificerad stål & rör entreprenör som tillsammans med ett värdefullt nätverk av kontakter och företag gör oss till en stabil leverantör. Organisationen styrs av några enkla ledord och som är nyckeln för ett lyckat samarbete: Kommunikation – Kvalitet – Ekonomi.

Exempel på olika miljöer där vi levererat varor / tjänster till är bl.a: Byggarbetsplatser, kemikaliefabriker, flygplatser, kärnkraftverk, mobila & stationära krossverk, asfaltsverk, pappersbruk, fartyg & skeppsvarv, gasfabriker / depåer, oljeraffinaderier och andra fabriker där man framställer eller lagerhåller olika produkter.


Vision & Mål

Våra mål och ambitioner är att för Er vara en tillgång, en resurs ni litar på och det solklara valet av leverantör.
Vi siktar därför alltid på ett långvarigt samarbete med våra beställare.