• Adress:
  • Knuts väg 1, 446 41 Skepplanda

Industriell Service

Service, Reparation & Inspektion

 

FCB Welding erbjuder servicearbete i fält bl.a stålreparationer, mekaniskt underhåll, inspektion och kontroll av svetsförband (OFP), sprickindikeringar, slitage och tjockleksmätning samt täthetskontroll.

Service kan innebära skötsel och reparation av delar/komponenter i olika industriella (utsatta) miljöer. Det kan innebära underhåll, reservdelar, svetsarbeten, byte av komponenter m.m. Vi har servicebilar utrustade för detta typ av fältarbete samt ett nätverk med samarbetspartners och leverantörer som gör det mesta möjligt på kort varsel.

Vi kan i vissa fall även erbjuda åtkomstlösningar med hjälp av repteknik (Rope Access). Metoden används främst när det är svårt att nå fram till objekt/arbetsplatsen.

 

 

 

Med denna metod är arbete på hög höjd säkrare, smidigare, billigare och många gånger även ett effektivare alternativ. Framförallt vid kortare uppdrag eller projekt där byggnadsställningar blir för dyra och liftarna inte når. Med hjälp av repteknik är bl.a svetsning, montage, inspektion och service möjligt på höga höjder eller svåråtkomliga platser. Minimal åverkan och mindre störningar!